Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 3.50
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 60/173 | Q2 | T2 | D4 |
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 40/114 | Q2 | T2 | D4 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 0,660
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 73/173 | Q2 | T2 | D5 | 58,09 |
NUTRITION & DIETETICS | 57/114 | Q2 | T2 | D5 | 50,44 |
Año:
2023
CiteScore:
5.200
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Public Health, Environmental and Occupational Health | 179/665 | Q2 | T1 | D3 |
Food Science | 127/389 | Q2 | T1 | D4 |
Nutrition and Dietetics | 56/140 | Q2 | T2 | D4 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
0.836
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 63/391 | Q1 | T1 | D2 |
Public Health, Environmental and Occupational Health | 173/656 | Q2 | T1 | D3 |
Nutrition and Dietetics | 47/137 | Q2 | T2 | D4 |