Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 1.3
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 121/142 | Q4 | T3 | D9 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 0,250
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 139/170 | Q4 | T3 | D9 | 18,53 |
Año:
2022
CiteScore:
3.000
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 151/376 | Q2 | T2 | D5 |
Food Science | 177/359 | Q2 | T2 | D5 |
Biomaterials | 83/125 | Q3 | T2 | D7 |
Renewable Energy, Sustainability and the Environment | 144/235 | Q3 | T2 | D7 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
0.255
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 246/405 | Q3 | T2 | D7 |
Food Science | 244/391 | Q3 | T2 | D7 |
Biomaterials | 103/129 | Q4 | T3 | D8 |
Renewable Energy, Sustainability and the Environment | 193/245 | Q4 | T3 | D8 |