Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 1.20
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 140/173 | Q4 | T3 | D9 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 0,230
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 146/173 | Q4 | T3 | D9 | 15,90 |
Año:
2023
CiteScore:
2.600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 190/406 | Q2 | T2 | D5 |
Food Science | 206/389 | Q3 | T2 | D6 |
Renewable Energy, Sustainability and the Environment | 175/270 | Q3 | T2 | D7 |
Biomaterials | 100/137 | Q3 | T3 | D8 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
0.255
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 246/405 | Q3 | T2 | D7 |
Food Science | 244/391 | Q3 | T2 | D7 |
Biomaterials | 103/129 | Q4 | T3 | D8 |
Renewable Energy, Sustainability and the Environment | 193/245 | Q4 | T3 | D8 |