Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 0.70
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
AGRONOMY | SCIE | 92/126 | Q3 | T3 | D8 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 152/173 | Q4 | T3 | D9 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 0,240
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
AGRONOMY | 90/126 | Q3 | T3 | D8 | 28,97 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 143/173 | Q4 | T3 | D9 | 17,63 |
Año:
2023
CiteScore:
1.800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 242/406 | Q3 | T2 | D6 |
Animal Science and Zoology | 274/490 | Q3 | T2 | D6 |
Food Science | 246/389 | Q3 | T2 | D7 |
Applied Microbiology and Biotechnology | 96/127 | Q4 | T3 | D8 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
0.254
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 248/405 | Q3 | T2 | D7 |
Food Science | 245/391 | Q3 | T2 | D7 |
Animal Science and Zoology | 335/492 | Q3 | T3 | D7 |
Applied Microbiology and Biotechnology | 93/130 | Q3 | T3 | D8 |