Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 2.60
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 86/173 | Q2 | T2 | D5 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 0,630
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 80/173 | Q2 | T2 | D5 | 54,05 |
Año:
2023
CiteScore:
6.000
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Safety Research | 18/109 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 97/389 | Q1 | T1 | D3 |
Safety, Risk, Reliability and Quality | 46/207 | Q1 | T1 | D3 |
Analytical Chemistry | 48/156 | Q2 | T1 | D4 |
Applied Microbiology and Biotechnology | 49/127 | Q2 | T2 | D4 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
0.488
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Safety Research | 34/108 | Q2 | T1 | D4 |
Food Science | 156/391 | Q2 | T2 | D4 |
Safety, Risk, Reliability and Quality | 72/194 | Q2 | T2 | D4 |
Analytical Chemistry | 67/155 | Q2 | T2 | D5 |
Applied Microbiology and Biotechnology | 72/130 | Q3 | T2 | D6 |