Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 2.9
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 77/142 | Q3 | T2 | D6 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 0,870
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 48/163 | Q2 | T1 | D3 | 70,86 |
Año:
2022
CiteScore:
6.000
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Safety Research | 13/103 | Q1 | T1 | D2 |
Safety, Risk, Reliability and Quality | 38/192 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 74/359 | Q1 | T1 | D3 |
Analytical Chemistry | 42/141 | Q2 | T1 | D3 |
Applied Microbiology and Biotechnology | 41/121 | Q2 | T2 | D4 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
0.546
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 119/359 | Q2 | T1 | D4 |
Safety Research | 31/102 | Q2 | T1 | D4 |
Analytical Chemistry | 54/137 | Q2 | T2 | D4 |
Safety, Risk, Reliability and Quality | 66/186 | Q2 | T2 | D4 |
Applied Microbiology and Biotechnology | 61/122 | Q2 | T2 | D5 |