Año: 2024
Journal Impact Factor (JIF): 3.0
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 88/181 | Q2 | T2 | D5 |
Año: 2024
Journal Citation Indicator (JCI): 0,590
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 88/181 | Q2 | T2 | D5 | 51,66 |
Año:
2024
CiteScore:
6.700
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Safety Research | 11/109 | Q1 | T1 | D2 |
Safety, Risk, Reliability and Quality | 39/235 | Q1 | T1 | D2 |
Food Science | 95/404 | Q1 | T1 | D3 |
Analytical Chemistry | 46/160 | Q2 | T1 | D3 |
Applied Microbiology and Biotechnology | 46/128 | Q2 | T2 | D4 |
SJR año:
2024
Factor de Impacto:
0.541
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Safety Research | 37/111 | Q2 | T1 | D4 |
Food Science | 151/413 | Q2 | T2 | D4 |
Safety, Risk, Reliability and Quality | 74/204 | Q2 | T2 | D4 |
Analytical Chemistry | 71/165 | Q2 | T2 | D5 |
Applied Microbiology and Biotechnology | 71/134 | Q3 | T2 | D6 |