Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 2.3
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 38/73 | Q3 | T2 | D6 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 100/142 | Q3 | T3 | D8 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 0,420
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 42/77 | Q3 | T2 | D6 | 46,10 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 116/170 | Q3 | T3 | D7 | 32,06 |
Año:
2022
CiteScore:
5.300
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 97/359 | Q2 | T1 | D3 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 92/355 | Q2 | T1 | D3 |
Chemical Engineering (all) | 86/272 | Q2 | T1 | D4 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
0.497
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Chemical Engineering (miscellaneous) | 115/323 | Q2 | T2 | D4 |
Food Science | 137/359 | Q2 | T2 | D4 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 126/353 | Q2 | T2 | D4 |