Año: 2024
Journal Impact Factor (JIF): 1.60
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 50/75 | Q3 | T2 | D7 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 132/181 | Q3 | T3 | D8 |
Año: 2024
Journal Citation Indicator (JCI): 0,310
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 51/76 | Q3 | T2 | D7 | 33,55 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 136/181 | Q4 | T3 | D8 | 25,14 |
Año:
2024
CiteScore:
6.000
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Industrial and Manufacturing Engineering | 96/402 | Q1 | T1 | D3 |
Chemical Engineering (all) | 81/274 | Q2 | T1 | D3 |
Food Science | 108/404 | Q2 | T1 | D3 |
SJR año:
2024
Factor de Impacto:
0.517
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Chemical Engineering (miscellaneous) | 137/355 | Q2 | T2 | D4 |
Food Science | 162/413 | Q2 | T2 | D4 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 137/384 | Q2 | T2 | D4 |