Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 1.80
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 44/74 | Q3 | T2 | D6 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 117/173 | Q3 | T3 | D7 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 0,360
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 48/74 | Q3 | T2 | D7 | 35,81 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 127/173 | Q3 | T3 | D8 | 26,88 |
Año:
2023
CiteScore:
5.800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Industrial and Manufacturing Engineering | 96/384 | Q1 | T1 | D3 |
Chemical Engineering (all) | 81/273 | Q2 | T1 | D3 |
Food Science | 101/389 | Q2 | T1 | D3 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
0.502
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Chemical Engineering (miscellaneous) | 129/344 | Q2 | T2 | D4 |
Food Science | 151/391 | Q2 | T2 | D4 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 130/369 | Q2 | T2 | D4 |