Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 1.70
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, ANALYTICAL | SCIE | 75/106 | Q3 | T3 | D8 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 122/173 | Q3 | T3 | D8 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 0,390
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, ANALYTICAL | 74/106 | Q3 | T3 | D7 | 30,66 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 124/173 | Q3 | T3 | D8 | 28,61 |
Año:
2023
CiteScore:
3.100
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 161/406 | Q2 | T2 | D4 |
Analytical Chemistry | 91/156 | Q3 | T2 | D6 |
Food Science | 198/389 | Q3 | T2 | D6 |
Environmental Chemistry | 98/147 | Q3 | T2 | D7 |
Pharmacology | 207/313 | Q3 | T2 | D7 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
0.393
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 166/405 | Q2 | T2 | D5 |
Food Science | 188/391 | Q2 | T2 | D5 |
Analytical Chemistry | 82/155 | Q3 | T2 | D6 |
Pharmacology | 207/323 | Q3 | T2 | D7 |
Environmental Chemistry | 102/148 | Q3 | T3 | D7 |