Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 3.0
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 73/173 | Q2 | T2 | D5 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 0,660
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 73/173 | Q2 | T2 | D5 | 58,09 |
Año:
2023
CiteScore:
6.600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Chemistry (all) | 98/408 | Q1 | T1 | D3 |
Food Science | 80/389 | Q1 | T1 | D3 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 82/384 | Q1 | T1 | D3 |
Biochemistry | 162/438 | Q2 | T2 | D4 |
Biotechnology | 106/311 | Q2 | T2 | D4 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
0.674
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 96/391 | Q1 | T1 | D3 |
Chemistry (miscellaneous) | 138/495 | Q2 | T1 | D3 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 100/369 | Q2 | T1 | D3 |
Biotechnology | 120/317 | Q2 | T2 | D4 |
Biochemistry | 212/448 | Q2 | T2 | D5 |