Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 3.300
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 60/142 | Q2 | T2 | D5 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 0,780
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 55/163 | Q2 | T2 | D4 | 66,56 |
Año:
2022
CiteScore:
6.300
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 64/359 | Q1 | T1 | D2 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 71/355 | Q1 | T1 | D2 |
Chemistry (all) | 105/407 | Q2 | T1 | D3 |
Biotechnology | 97/299 | Q2 | T1 | D4 |
Biochemistry | 170/428 | Q2 | T2 | D4 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
0.631
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Chemistry (miscellaneous) | 138/467 | Q2 | T1 | D3 |
Food Science | 92/359 | Q2 | T1 | D3 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 102/353 | Q2 | T1 | D3 |
Biotechnology | 117/302 | Q2 | T2 | D4 |
Biochemistry | 220/445 | Q2 | T2 | D5 |