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INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES

Tipo: Revista
Editorial: ELSEVIER SCI LTD
ISSN: 1878-5522 ; 1466-8564
Total de publicaciones: 13

Año: 2022

Journal Impact Factor (JIF): 6.6

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE17/142Q1T1D2

Año: 2022

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY13/170Q1T1D192,65

Año:

2023

CiteScore:

12.000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science20/389Q1T1D1
Industrial and Manufacturing Engineering32/384Q1T1D1
Chemistry (all)43/408Q1T1D2

SJR año:

2023

Factor de Impacto:

1.384

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science18/391Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)57/495Q1T1D2
Industrial and Manufacturing Engineering39/369Q1T1D2
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