Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 2.0
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 111/173 | Q3 | T2 | D7 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 0,450
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 117/173 | Q3 | T3 | D7 | 32,66 |
Año:
2023
CiteScore:
4.400
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Industrial and Manufacturing Engineering | 126/384 | Q2 | T1 | D4 |
Chemical Engineering (all) | 109/273 | Q2 | T2 | D4 |
Chemistry (all) | 162/408 | Q2 | T2 | D4 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
0.510
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Chemical Engineering (miscellaneous) | 124/344 | Q2 | T2 | D4 |
Chemistry (miscellaneous) | 193/495 | Q2 | T2 | D4 |
Food Science | 146/391 | Q2 | T2 | D4 |
Industrial and Manufacturing Engineering | 128/369 | Q2 | T2 | D4 |