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FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY

Tipo: Revista
Editorial: SPRINGER
ISSN: 1935-5149 ; 1935-5130
Total de publicaciones: 7

Año: 2023

Journal Impact Factor (JIF): 5.30

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE28/173Q1T1D2

Año: 2023

Journal Citation Indicator (JCI): 1,140

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY33/173Q1T1D281,21

Año:

2023

CiteScore:

9.500

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science38/389Q1T1D1
Safety, Risk, Reliability and Quality17/207Q1T1D1
Industrial and Manufacturing Engineering47/384Q1T1D2
Process Chemistry and Technology14/73Q1T1D2

SJR año:

2023

Factor de Impacto:

1.006

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science43/391Q1T1D2
Industrial and Manufacturing Engineering59/369Q1T1D2
Safety, Risk, Reliability and Quality25/194Q1T1D2
Process Chemistry and Technology17/73Q1T1D3
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