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Different application dosages of a specific inactivated dry yeast (SIDY): effect on the polysaccharides, phenolic and volatile contents and color of Sauvignon blanc wines

Rubén del Barrio Galán; Cristina Úbeda Aguilera; Mariona Gil; Nathalie Sieczkowski; Álvaro Peña Neira

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2018
Volumen: 52
Número: 4
Páginas: 333 - 346
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
dialnet020-12-2024
scopus321-12-2024
wos422-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2018

Journal Impact Factor (JIF): 1.4440

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
HORTICULTURESCIE12/36Q2T1D4
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE85/135Q3T2D7

Año:

2018

CiteScore:

1,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Horticulture27/79Q2T2D4
Food Science147/283Q3T2D6

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

0,286

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science177/325Q3T2D6
Horticulture46/90Q3T2D6
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# Autor
1Rubén del Barrio Galán
2Cristina Úbeda Aguilera
3Mariona Gil
4Nathalie Sieczkowski
5Álvaro Peña Neira