Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Performance evaluation and substrate removal kinetics in the semi-continuous anaerobic digestion of thermally pretreated two-phase olive pomace or "Alperujo"

de la Lama, David; Borja, Rafael; Rincón, Bárbara 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 105
Páginas: 288 - 296
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3505-05-2024
wos3206-05-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 3,441

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENGINEERING, CHEMICALSCIE27/137Q1T1D2
ENGINEERING, ENVIRONMENTALSCIE18/50Q2T2D4

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,770

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
ENGINEERING, CHEMICAL41/154Q2T1D373,70
ENGINEERING, ENVIRONMENTAL24/62Q2T2D462,10

Año:

2017

CiteScore:

4,600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Chemical Engineering51/278Q1T1D2
Safety, Risk, Reliability and Quality19/154Q1T1D2
Environmental Engineering24/115Q1T1D3
Environmental Chemistry35/100Q2T2D4

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

0,804

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Chemical Engineering (miscellaneous)64/309Q1T1D3
Environmental Engineering28/112Q1T1D3
Safety, Risk, Reliability and Quality34/143Q1T1D3
Environmental Chemistry45/100Q2T2D5
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
regional government of Andalucia "Junta de Andalucia"-
Spanish Ministry of Economy and CompetitivenessRYC-2011-08783
Spanish Ministry of Science and InnovationCTM2011-25762/TECNO
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1de la Lama, DavidCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Borja, RafaelCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Rincón, Bárbara CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)