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Composition of Selected Moroccan Cereals and Legumes: Comparison with the FAO Table for Use in Africa

Sika, M.; Terrab, A.; Swan, P. B.; Hegarty, P. V.J.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1995
Volumen: 8
Número: 1
Páginas: 62 - 70
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1313-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2003

Journal Impact Factor (JIF): 0.5040

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE60/94Q3T2D7
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE40/57Q3T3D7

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,050

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED12/73Q1T1D284,25
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY31/157Q1T1D280,57

Año:

2011

CiteScore:

4,000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/213Q1T1D2

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

0,353

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science72/142Q2T2D6
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# Autor Afiliación
1Sika, M.University of Minnesota Twin Cities (United States)
2Terrab, A.University of Minnesota Twin Cities (United States)
3Swan, P. B.University of Minnesota Twin Cities (United States)
4Hegarty, P. V.J.University of Minnesota Twin Cities (United States)