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Virgin olive oil aroma - relationship between volatile compounds and sensory attributes by chemometrics

Morales, Maria T.; Alonso, Maria V.; Rios, Jose J.; Aparicio, Ramon

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1995
Volumen: 43
Número: 11
Páginas: 2925 - 2931
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus17321-12-2024
wos16322-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 1997

Journal Impact Factor (JIF): 1.5020

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURESCIE3/112Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/87Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE6/44Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

0,843

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)21/151Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)65/318Q1T1D3
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# Autor Afiliación
1Morales, Maria T.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Alonso, Maria V.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Rios, Jose J.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Aparicio, RamonCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)