Año: 2020
Journal Impact Factor (JIF): 6.0250
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 14/143 | Q1 | T1 | D1 |
TOXICOLOGY | SCIE | 9/93 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 1,460
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 14/163 | Q1 | T1 | D1 | 91,72 |
TOXICOLOGY | 6/99 | Q1 | T1 | D1 | 94,44 |
Año:
2020
CiteScore:
8,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 17/310 | Q1 | T1 | D1 |
Toxicology | 10/122 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2020
Factor de Impacto:
0,951
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 53/376 | Q1 | T1 | D2 |
Toxicology | 29/133 | Q1 | T1 | D3 |
Medicine (miscellaneous) | 597/2531 | Q2 | T1 | D3 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Junta de Andalucia | AT 2017-5323 |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness (MINECO/FEDER, UE) | RTC-2017-6199-2 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Cascajosa-Lira, A. | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
3 | Puerto, M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Baños, A. | Universidad de Granada (Spain) |
5 | Valdivia, E. | Universidad de Granada (Spain) |
6 | Jos, A. | Universidad de Sevilla (Spain) |
7 | Cameán, A. M. | Universidad de Sevilla (Spain) |