Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 7.1460
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 14/144 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2021
Journal Citation Indicator (JCI): 1,130
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 32/165 | Q1 | T1 | D2 | 80,91 |
Año:
2021
CiteScore:
7,500
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 29/370 | Q1 | T1 | D1 |
Development | 18/287 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 39/338 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
1,387
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 17/400 | Q1 | T1 | D1 |
Development | 20/302 | Q1 | T1 | D1 |
Food Science | 13/380 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
European Regional Development Fund (ERDF) | DPI2017-85343-P |
Spanish Ministry of Economy, Industry and Competitiveness | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
2 | Adenso-Díaz, B. | Universidad de Oviedo (Spain) |
3 | Lozano, S. | Universidad de Sevilla (Spain) |