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Assessment of phenolic and volatile compounds of commercial Sacha inchi oils and sensory evaluation

Ramos-Escudero, Fernando ; Morales, María Teresa; Ramos Escudero, Mónica; Muñoz, Ana María; Cancino Chavez, Keidy; Asuero, Agustín G.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2021
Volumen: 140
Número de artículo: 110022
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2413-11-2024
wos2129-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2021

Journal Impact Factor (JIF): 7.4250

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE13/144Q1T1D1

Año: 2021

Journal Citation Indicator (JCI): 1,570

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY8/165Q1T1D195,46

Año:

2021

CiteScore:

11,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science13/338Q1T1D1

SJR año:

2021

Factor de Impacto:

1,248

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science20/380Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Ramos-Escudero, Fernando Universidad de Sevilla; Universidad San Ignacio de Loyola (Spain)
2Morales, María TeresaUniversidad de Sevilla (Spain)
3Ramos Escudero, MónicaUniversidad de San Martín de Porres (Peru)
4Muñoz, Ana MaríaUniversidad San Ignacio de Loyola (Peru)
5Cancino Chavez, KeidyUniversidad San Ignacio de Loyola (Peru)
6Asuero, Agustín G.Universidad de Sevilla (Spain)