Año: 2020
Journal Impact Factor (JIF): 1.3750
| Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|---|
| AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY | SCIE | 30/57 | Q3 | T2 | D6 |
| FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 118/143 | Q4 | T3 | D9 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 0,440
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
|---|---|---|---|---|---|
| AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY | 38/83 | Q2 | T2 | D5 | 54,82 |
| FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 105/163 | Q3 | T2 | D7 | 35,89 |
| Agencia | Código de Proyecto |
|---|---|
| Regional Development Funds of the European Union through the National Research, Development and Innovation Program (Plan Nacional I+d+i) | AGL2008-05053-CO2 |
| Spanish Ministry of Education and Science | - |
| # | Autor | Afiliación |
|---|---|---|
| 1 | de Santiago, Ana | Agrarian Research Institute Finca La Orden-Valdesequera (Spain) |
| 2 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
| 3 | Recena, Ramiro | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 4 | Moreno, María Teresa | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 5 | Carmona, Eusebio | Universidad de Sevilla (Spain) |
| 6 | Delgado, Antonio | Universidad de Sevilla (Spain) |