Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 2.8580
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
PHYSIOLOGY | SCIE | 44/81 | Q3 | T2 | D6 |
Año: 2021
Journal Citation Indicator (JCI): 0,880
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
PHYSIOLOGY | 31/86 | Q2 | T2 | D4 | 64,54 |
Año:
2021
CiteScore:
4,300
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Nutrition and Dietetics | 58/127 | Q2 | T2 | D5 |
Physiology (medical) | 50/101 | Q2 | T2 | D5 |
Physiology | 97/180 | Q3 | T2 | D6 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
0,732
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Nutrition and Dietetics | 48/140 | Q2 | T2 | D4 |
Physiology | 86/198 | Q2 | T2 | D5 |
Physiology (medical) | 50/110 | Q2 | T2 | D5 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Spanish Ministry of Economy, Industry and Competitiveness (FEDER from the European Union) | PSI2016-80059R; PID2019-105618RB-I00 |
# | Autor |
---|---|
1 | Muñoz-Caracuel, Manuel |
2 | Muñoz, Vanesa |
3 | Ruiz-Martínez, Francisco J. |
4 | di Domenico, Dalila |
5 | Brigadoi, Sabrina |
6 |