Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 3.4080
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
AGRONOMY | SCIE | 20/90 | Q1 | T1 | D3 |
Año: 2021
Journal Citation Indicator (JCI): 0,990
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
AGRONOMY | 20/124 | Q1 | T1 | D2 | 84,27 |
Año:
2021
CiteScore:
3,100
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 130/370 | Q2 | T2 | D4 |
Plant Science | 169/482 | Q2 | T2 | D4 |
Food Science | 153/338 | Q2 | T2 | D5 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
0,525
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agronomy and Crop Science | 115/400 | Q2 | T1 | D3 |
Food Science | 119/380 | Q2 | T1 | D4 |
Plant Science | 167/532 | Q2 | T1 | D4 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
National Institute for Agricultural and Food Research and Technology | RFP2015-00008-C04-01 |
Spanish Ministry of Science and Innovation | PID2019-109089RB-C32 |
Spanish Ministry of Science, Innovation, and Universities | AGL2016-77149 |
# | Autor |
---|---|
1 | |
2 | Giraldo, P. |
3 | Cátedra, M. M. |
4 | Ruiz, M. |