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Value or image? The effects of restaurant-supplier co-creation on consumers' behavioral intentions

Venessa Chan Lyu; José Luis Roldán; Wynne Chin; Vincent Liu; Congdong Li 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2022
Volumen: 124
Número: 3
Páginas: 795 - 810
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1029-10-2024
wos1029-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2022

Journal Impact Factor (JIF): 3.30

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE60/142Q2T2D5
AGRICULTURAL ECONOMICS & POLICYSCIE12/22Q3T2D6

Año: 2022

Journal Citation Indicator (JCI): 0,910

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURAL ECONOMICS & POLICY14/38Q2T2D464,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY44/170Q2T1D374,41

Año:

2022

CiteScore:

5,400

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science93/359Q2T1D3

SJR año:

2022

Factor de Impacto:

0,645

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science88/387Q1T1D3
Business, Management and Accounting (miscellaneous)103/397Q2T1D3
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Agencia Código de Proyecto
FRG funds at Macau University of Science and Technology-
Science and Technology Development Fund, Macau-
Specialized Subsidy Scheme for Chinese and Portuguese Bilingual Talent Training and Cooperation of Education and Research for Macao Higher Education Institutions-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Venessa Chan Lyu
2José Luis Roldán
3Wynne Chin
4Vincent Liu
5Congdong Li