Año: 2021
Journal Impact Factor (JIF): 4.520
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 19/73 | Q2 | T1 | D3 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 45/144 | Q2 | T1 | D4 |
Año: 2021
Journal Citation Indicator (JCI): 0,950
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
CHEMISTRY, APPLIED | 15/75 | Q1 | T1 | D2 | 80,67 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 43/165 | Q2 | T1 | D3 | 74,24 |
Año:
2021
CiteScore:
5,700
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 61/338 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2021
Factor de Impacto:
0,710
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 71/380 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
FEDER (European Community) | UNHU13-1E-1611; UNHU15-CE-3140 |
FEDER Andalusian operative program (Regional Ministry of Economy) | UHU-1256905 |
Spanish Ministry of Economy and Competi-tiveness (MINECO) | PGC2018-096608-B-C21 |
# | Autor |
---|---|
1 | Hoova, J |
2 | Lopez, IV |
3 | Soblechero, EG |
4 | |
5 |