Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 5.90
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 17/88 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 1,030
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | 21/109 | Q1 | T1 | D2 | 81,19 |
Año:
2022
CiteScore:
9,000
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 39/359 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 15/131 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
1,291
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 20/387 | Q1 | T1 | D1 |
Nutrition and Dietetics | 9/137 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Development and Innovation (PAIDI) | - |
Research Group on Health Promotion and Development of Lifestyle across the Life Span (University of Huelva, Spain) | - |
Scientific Policy Strategy of the University of Huelva and the Andalusian Plan for Research | - |
# | Autor |
---|---|
1 | Corrales-Gutiérrez, Isabel |
2 | |
3 | Gómez-Baya, Diego |
4 | Leon-Larios, Fátima |
5 | Mendoza, Ramón |