Año: 2022
Journal Impact Factor (JIF): 6.10
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY | SCIE | 6/58 | Q1 | T1 | D1 |
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 10/73 | Q1 | T1 | D2 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 22/142 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2022
Journal Citation Indicator (JCI): 1,390
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY | 9/85 | Q1 | T1 | D2 | 90,00 |
CHEMISTRY, APPLIED | 7/77 | Q1 | T1 | D1 | 91,56 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 15/170 | Q1 | T1 | D1 | 91,47 |
Año:
2022
CiteScore:
9,700
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agricultural and Biological Sciences (all) | 14/213 | Q1 | T1 | D1 |
Chemistry (all) | 53/407 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2022
Factor de Impacto:
1,099
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) | 33/378 | Q1 | T1 | D1 |
Chemistry (miscellaneous) | 64/498 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
"Ramon y Cajal" Program from the Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | RYC-2011-08783 |
Consejeria de Economia Innovacion, Ciencia y Empleo | RNM-1970 |
Junta de Andalucia | - |
Regional Government of Andalucia | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Fernández-Rodríguez, María José | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
2 | De La Lama-Calvente, David | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
3 | García-González, Mercedes | Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Spain) |
4 | Moreno-Fernández, José | Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Spain) |
5 | Jiménez-Rodríguez, Antonia | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
6 | Borja, Rafael | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |
7 | Universidad Pablo de Olavide (Spain) |