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Thermal degradation kinetics of lutein, beta-carotene and beta-cryptoxanthin in virgin olive oils

Aparicio-Ruiz, Ramón; Mínguez-Mosquera, M. Isabel; Gandul-Rojas, Beatriz 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2011
Volumen: 24
Número: 6
Páginas: 811 - 820
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus9629-10-2024
wos9129-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2011

Journal Impact Factor (JIF): 2.0790

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE29/128Q1T1D3
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE19/71Q2T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,050

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED12/73Q1T1D284,25
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY31/157Q1T1D280,57

Año:

2011

CiteScore:

4,000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/213Q1T1D2

SJR año:

2011

Factor de Impacto:

1,304

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science21/256Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Aparicio-Ruiz, Ramón110 Parker Food Science and Technology Bldg (United States)
2Mínguez-Mosquera, M. IsabelCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Gandul-Rojas, Beatriz CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)