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Relationship between sensory attributes and volatile compounds qualifying dry-cured hams

García-González, Diego L. ; Tena, Noelia; Aparicio-Ruiz, Ramón; Morales, Maria T.

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2008
Volumen: 80
Número: 2
Páginas: 315 - 325
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus16821-12-2024
wos13921-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2008

Journal Impact Factor (JIF): 2.1830

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE17/107Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,350

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY17/157Q1T1D289,49

Año:

2011

CiteScore:

4,600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science14/213Q1T1D1

SJR año:

2008

Factor de Impacto:

1,298

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science12/190Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1García-González, Diego L. CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Tena, NoeliaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Aparicio-Ruiz, RamónCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Morales, Maria T.Universidad de Sevilla (Spain)