Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Performance and kinetic evaluation of the anaerobic digestion of olive pomace derived from a novel manufacturing process based on an olive cold-pressing system: influence of the fruit ripening level

Fernandez-Rodriguez, MJ ; Cubero-Cardoso, J; de la Lama-Calvente, D; Fernandez-Prior, A; Rodriguez-Gutierrez, G; Borja, R

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2024
Volumen: 14
Número: 9
Páginas: 10035 - 10043
Acceso abierto: Vía híbrida
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus529-10-2024
wos529-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2023

Journal Impact Factor (JIF): 3.50

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
ENGINEERING, CHEMICALSCIE63/170Q2T2D4
ENERGY & FUELSSCIE94/171Q3T2D6

Año: 2023

Journal Citation Indicator (JCI): 0,560

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
ENERGY & FUELS97/174Q3T2D644,54
ENGINEERING, CHEMICAL72/171Q2T2D558,19

Año:

2023

CiteScore:

7,000

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Renewable Energy, Sustainability and the Environment94/270Q2T2D4

SJR año:

2023

Factor de Impacto:

0,595

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Renewable Energy, Sustainability and the Environment117/245Q2T2D5
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
regional government of Andalucia, Junta de Andalucia, Consejeria de Economia, Conocimiento, Empresas y Universidad, Andalucia, SpainPY18-616
regional government of Andalucia, Junta deAndalucia, Consejeria de Trasformacion Economica, Industria, ConocimientoUPO-380782
Spanish Ministry of Science and InnovationPID2020-114975RB-100/AEI/10.13039/501100011033
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Fernandez-Rodriguez, MJ 
2Cubero-Cardoso, J
3de la Lama-Calvente, D
4Fernandez-Prior, A
5Rodriguez-Gutierrez, G
6Borja, R