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Effect of edible pectin-fish gelatin films containing the olive antioxidants hydroxytyrosol and 3,4-dihydroxyphenylglycol on beef meat during refrigerated storage

Bermudez-Oria, A; Rodriguez-Gutierrez, G; Rubio-Senent, F; Fernandez-Prior, A; Fernandez-Bolanos, J 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 148
Páginas: 213 - 218
Acceso abierto: Vía verde
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus10407-12-2024
wos7808-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2019

Journal Impact Factor (JIF): 3.6440

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE33/139Q1T1D3

Año: 2019

Journal Citation Indicator (JCI): 1,280

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY22/162Q1T1D286,73

Año:

2019

CiteScore:

6,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science26/299Q1T1D1

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

1,417

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science21/377Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
European Social Fund (ESF) (Ramon y Cajal Programme)RyC 2012-10456; AGL2013-48291-R; AGL2016-79088-R
Spanish FPI program (MEIC)BES-2014-068508
Spanish Ministry of Economy, Industry and Competitiveness-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Bermudez-Oria, A
2Rodriguez-Gutierrez, G
3Rubio-Senent, F
4Fernandez-Prior, A
5Fernandez-Bolanos, J