Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Effect of different olive oil-derived antioxidants (hydroxytyrosol and 3,4-dihydroxyphenylglycol) on the quality of frozen-thawed ram sperm

Arando, A; Delgado, JV; Fernandez-Prior, A; Leon, JM; Bermudez-Oria, A; Nogales, S; Perez-Marin, CC 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2019
Volumen: 86
Páginas: 33 - 39
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2629-10-2024
wos2429-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2019

Journal Impact Factor (JIF): 2.2870

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
BIOLOGYSCIE40/93Q2T2D5
PHYSIOLOGYSCIE44/81Q3T2D6

Año: 2019

Journal Citation Indicator (JCI): 0,710

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
BIOLOGY39/111Q2T2D465,32
PHYSIOLOGY52/86Q3T2D640,12

Año:

2019

CiteScore:

3,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences28/203Q1T1D2
General Biochemistry,Genetics and Molecular Biology70/197Q2T2D4

SJR año:

2019

Factor de Impacto:

0,696

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)52/360Q1T1D2
Biochemistry, Genetics and Molecular Biology (miscellaneous)84/326Q2T1D3
Medicine (miscellaneous)900/2814Q2T1D4
No existen datos para la revista de esta publicación.
No exiten datos para esta publicación
# Autor
1Arando, A
2Delgado, JV
3Fernandez-Prior, A
4Leon, JM
5Bermudez-Oria, A
6Nogales, S
7Perez-Marin, CC