Año: 2020
Journal Impact Factor (JIF): 6.4750
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 9/143 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2020
Journal Citation Indicator (JCI): 1,570
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 6/163 | Q1 | T1 | D1 | 96,63 |
Año:
2020
CiteScore:
8,100
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 22/310 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2020
Factor de Impacto:
1,479
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 16/376 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Andalusia Regional Government | - |
European Social Fund | - |
FEDER | CTQ2017-87076-R |
Spanish Ministry of Economy, Industry and Competitiveness | - |
# | Autor |
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1 | Rivero-Pino, F |
2 | |
3 | Guadix, EM |