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Evaluation of the bioactive potential of foods fortified with fish protein hydrolysates

Rivero-Pino, F; Espejo-Carpio, FJ ; Guadix, EM

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2020
Volumen: 137
Número de artículo: 109572
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus3613-11-2024
wos3229-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2020

Journal Impact Factor (JIF): 6.4750

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE9/143Q1T1D1

Año: 2020

Journal Citation Indicator (JCI): 1,570

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY6/163Q1T1D196,63

Año:

2020

CiteScore:

8,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science22/310Q1T1D1

SJR año:

2020

Factor de Impacto:

1,479

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/376Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Andalusia Regional Government-
European Social Fund-
FEDERCTQ2017-87076-R
Spanish Ministry of Economy, Industry and Competitiveness-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Rivero-Pino, F
2Espejo-Carpio, FJ 
3Guadix, EM