Año: 2019
Journal Impact Factor (JIF): 5.3090
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 8/139 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2019
Journal Citation Indicator (JCI): 1,590
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 8/162 | Q1 | T1 | D1 | 95,37 |
Año:
2019
CiteScore:
8,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 11/299 | Q1 | T1 | D1 |
Biotechnology | 29/275 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2019
Factor de Impacto:
1,421
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 20/377 | Q1 | T1 | D1 |
Biotechnology | 40/330 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Andalusian Regional Ministry of Health | C-0044-2012 SAS2013; PI15/00559 |
Fondo Europeo de Desarrollo Regional | RD16/0006/0001; RD16/0006/0011; CD14/00242 |
Instituto de Salud Carlos III (ISCIII, Spain) | - |
Spanish Ministry of Economy, Industry and Competitiveness | CTQ2014-52328-P |
# | Autor |
---|---|
1 | Rodriguez, MJ |
2 | Palomares, F |
3 | Bogas, G |
4 | Torres, MJ |
5 | Diaz-Perales, A |
6 | Rojo, J |
7 | Plaza-Seron, MD |
8 | Rodriguez-Nogales, A |
9 | Orengo, C |
10 | |
11 | Perkins, JR |