Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

First evaluation steps of a new method for dietary intake estimation regarding a list of key food groups in adults and in different sociodemographic and health-related behaviour strata

Béjar, Luis M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2017
Volumen: 20
Número: 15
Páginas: 2660 - 2669
Acceso abierto: Vía bronce
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus913-11-2024
wos913-11-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2017

Journal Impact Factor (JIF): 2.4850

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
PUBLIC, ENVIRONMENTAL & OCCUPATIONAL HEALTHSCIE62/181Q2T2D4
NUTRITION & DIETETICSSCIE49/83Q3T2D6

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,920

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
NUTRITION & DIETETICS34/101Q2T1D466,83
PUBLIC, ENVIRONMENTAL & OCCUPATIONAL HEALTH106/358Q2T1D370,53

Año:

2017

CiteScore:

4,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Public Health, Environmental and Occupational Health72/492Q1T1D2
Medicine (miscellaneous)63/202Q2T1D4
Nutrition and Dietetics42/118Q2T2D4

SJR año:

2017

Factor de Impacto:

1,122

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Medicine (miscellaneous)480/2797Q1T1D2
Public Health, Environmental and Occupational Health87/561Q1T1D2
Nutrition and Dietetics39/135Q2T1D3
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
University of Seville\'s Research Plan-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Béjar, Luis M. Universidad de Sevilla (Spain)