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Improved organoleptic and nutritive properties of bakery products supplemented with amino acid overproducing Saccharomyces cerevisiae yeasts

Rincon, AM; Benitez, T 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2001
Volumen: 49
Número: 4
Páginas: 1861 - 1866
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus1229-10-2024
wos829-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2001

Journal Impact Factor (JIF): 1.5760

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARYSCIE1/28Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE9/94Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE9/58Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

2001

Factor de Impacto:

1,044

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)14/139Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)55/339Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Rincon, AMUniversidad de Sevilla (Spain)
2Benitez, T Universidad de Sevilla (Spain)