Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 2.70
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
GASTROENTEROLOGY & HEPATOLOGY | SCIE | 64/143 | Q2 | T2 | D5 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 0,350
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
GASTROENTEROLOGY & HEPATOLOGY | 105/143 | Q3 | T3 | D8 | 26,92 |
Año:
2023
CiteScore:
2,000
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Gastroenterology | 106/167 | Q3 | T2 | D7 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
0,324
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Gastroenterology | 108/164 | Q3 | T2 | D7 |
Medicine (miscellaneous) | 1670/2494 | Q3 | T3 | D7 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Carlos III Health Institute | PI19/01404; PI16/01842; PI17/00535; GLD19/00100 |
Health Department of the Autonomous Government of Andalusia | PI-0075-2014 |
Spanish Ministry of Economy, Innovation and Competition | - |
# | Autor |
---|---|
1 | |
2 | Aller Dela Fuente, Rocio |
3 | Sanchez Torrijos, Yolanda |
4 | Romero Gomez, Manuel |
5 | Ampuero Herrojo, Javier |