Año: 2024
Journal Impact Factor (JIF): 5.0
| Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|---|
| NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 17/112 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2024
Journal Citation Indicator (JCI): 0,990
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
|---|---|---|---|---|---|
| NUTRITION & DIETETICS | 21/112 | Q1 | T1 | D2 | 81,70 |
Año:
2024
CiteScore:
9,100
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Food Science | 49/404 | Q1 | T1 | D2 |
| Nutrition and Dietetics | 17/144 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2024
Factor de Impacto:
1,473
| Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
|---|---|---|---|---|
| Food Science | 23/413 | Q1 | T1 | D1 |
| Nutrition and Dietetics | 10/146 | Q1 | T1 | D1 |
| Agencia | Código de Proyecto |
|---|---|
| The Predoctoral Research Fellow (M.-A.N.-B.) in this research was funded by the VI Plan Propio de Investigacion y Transferencia of the Universidad de Sevilla. | - |
| The translation of this manuscript was funded by financial support for the consolidation of re-search groups by the Andalusia Regional Government. | 510 |
| # | Autor |
|---|---|
| 1 | Núñez-Baila, María-Ángeles |
| 2 | |
| 3 | Marques-Silva, Armando-Manuel |
| 4 | González-López, José Rafael |