Año: 2024
Journal Impact Factor (JIF): 5.90
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 32/181 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2024
Journal Citation Indicator (JCI): 1,180
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 29/181 | Q1 | T1 | D2 | 84,25 |
Año:
2024
CiteScore:
6,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 92/404 | Q1 | T1 | D3 |
Biochemistry | 141/441 | Q2 | T1 | D4 |
SJR año:
2024
Factor de Impacto:
1,108
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 51/413 | Q1 | T1 | D2 |
Biochemistry | 108/447 | Q1 | T1 | D3 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Junta de Andalucia | P18-TP-2147 |
Ramon y Cajal research | - |
Spanish Ministerio de Universidades through the FPU | FPU2019-01247 |
Spanish Ministry of Science, Innovation and University from the Spanish State Agency (AEI) | EQC2019-005772-P |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Cascajosa-Lira, Antonio | Universidad de Sevilla (Spain) |
2 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
3 | Baños, Alberto | DMC Research Center (Spain) |
4 | de la Torre, José Manuel | DMC Research Center (Spain) |
5 | Ayala-Soldado, Nahum | Universidad de Cordoba (Spain) |
6 | González-Pérez, José A. | CSIC - Instituto de Recursos Naturales y Agrobiologia de Sevilla (IRNAS) (Spain) |
7 | Jiménez-Morillo, Nicasio T. | CSIC - Instituto de Recursos Naturales y Agrobiologia de Sevilla (IRNAS) (Spain) |
8 | Jos, Ángeles | Universidad de Sevilla (Spain) |
9 | Cameán, Ana M. | Universidad de Sevilla (Spain) |