Año: 2024
Journal Impact Factor (JIF): 5.0
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 17/112 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2024
Journal Citation Indicator (JCI): 0,990
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | 21/112 | Q1 | T1 | D2 | 81,70 |
Año:
2024
CiteScore:
9,100
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 49/404 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 17/144 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2024
Factor de Impacto:
1,473
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 23/413 | Q1 | T1 | D1 |
Nutrition and Dietetics | 10/146 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
- | FORT23/0000 |
Carlos III Health Institute (ISCIII) | - |
European Regional Development Fund (FEDER) | - |
European Union-NextGenerationEU | - |
ISCIII | CD21/00148; FI22/00202 |
ISCIII by the FORTALECE program of the Spanish Ministry of Science and Innovation | - |
National Institute of Health Carlos III (ISCIII) from the Cooperative Research Networks for Health Results (RICORS) RICORS-ICTUS | RD21/0006/0015 |
Regional Department of Economy, Knowledge, Business and University, Government of Andalucia | PAIDI-2020 |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | PI19/01096 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Ortiz-Salguero, Carmen | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
2 | Romero-Bernal, Marina | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
3 | González-Díaz, Ángela | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
4 | Doush, Elaheh Sobh | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
5 | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) | |
6 | Echevarría, Miriam | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
7 | Hospital Universitario Virgen Macarena (Spain) |