Año: 2023
Journal Impact Factor (JIF): 4.80
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | SCIE | 18/114 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2023
Journal Citation Indicator (JCI): 1,040
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
NUTRITION & DIETETICS | 22/114 | Q1 | T1 | D2 | 81,14 |
Año:
2023
CiteScore:
9,200
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 40/389 | Q1 | T1 | D2 |
Nutrition and Dietetics | 18/140 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2023
Factor de Impacto:
1,301
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 22/391 | Q1 | T1 | D1 |
Nutrition and Dietetics | 10/137 | Q1 | T1 | D1 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
- | FORT23/0000 |
Carlos III Health Institute (ISCIII) | - |
European Regional Development Fund (FEDER) | - |
European Union-NextGenerationEU | - |
ISCIII | CD21/00148; FI22/00202 |
ISCIII by the FORTALECE program of the Spanish Ministry of Science and Innovation | - |
National Institute of Health Carlos III (ISCIII) from the Cooperative Research Networks for Health Results (RICORS) RICORS-ICTUS | RD21/0006/0015 |
Regional Department of Economy, Knowledge, Business and University, Government of Andalucia | PAIDI-2020 |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | PI19/01096 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Ortiz-Salguero, Carmen | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
2 | Romero-Bernal, Marina | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
3 | González-Díaz, Ángela | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
4 | Doush, Elaheh Sobh | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
5 | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) | |
6 | Echevarría, Miriam | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
7 | Hospital Universitario Virgen Macarena (Spain) |