Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Nutritional safety and suitability of a specific protein hydrolysate derived from sources of skimmed cow's milk and whey protein concentrates and used in infant and follow-on formula manufactured from hydrolysed protein by Healthcare Reckitt B.V.

Bohn, Torsten; Cámara, Montaña; Castenmiller, Jacqueline; de Henauw, Stefaan; Hirsch-Ernst, Karen Ildico; Jos, Angeles; Maciuk, Alexandre; Mangelsdorf, Inge; McNulty, Breige; Naska, Androniki; Pentieva, Kristina; Siani, Alfonso; Thies, Frank; Castle, Laurence; Fewtrell, Mary; Przyrembel, Hildegard; Titz, Ariane; Turck, Dominique

Autoría grupal: EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA)

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2025
Volumen: 23
Número: 3
Número de artículo: e9278
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus019-07-2025
wos020-07-2025
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2024

Journal Impact Factor (JIF): 3.30

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE76/181Q2T2D5

Año: 2024

Journal Citation Indicator (JCI): 0,650

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY79/181Q2T2D556,63

Año:

2024

CiteScore:

5,900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Animal Science and Zoology37/509Q1T1D1
Veterinary (miscellaneous)3/42Q1T1D1
Plant Science97/534Q1T1D2
Parasitology17/82Q1T1D3
Food Science114/404Q2T1D3
Microbiology80/188Q2T2D5

SJR año:

2024

Factor de Impacto:

1,111

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Animal Science and Zoology18/520Q1T1D1
Veterinary (miscellaneous)7/237Q1T1D1
Food Science50/413Q1T1D2
Parasitology9/80Q1T1D2
Plant Science58/558Q1T1D2
Microbiology48/185Q2T1D3
No existen datos para la revista de esta publicación.
No exiten datos para esta publicación
# Autor
1Bohn, Torsten
2Cámara, Montaña
3Castenmiller, Jacqueline
4de Henauw, Stefaan
5Hirsch-Ernst, Karen Ildico
6Jos, Angeles
7Maciuk, Alexandre
8Mangelsdorf, Inge
9McNulty, Breige
10Naska, Androniki
11Pentieva, Kristina
12Siani, Alfonso
13Thies, Frank
14Castle, Laurence
15Fewtrell, Mary
16Przyrembel, Hildegard
17Titz, Ariane
18Turck, Dominique
# Autoría grupal
1EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA)