Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Scientific Opinion on additional scientific data related to the safety of monacolins from red yeast rice submitted pursuant to Article 8(4) of Regulation (EC) No 1925/2006

Turck, Dominique; Bohn, Torsten; Cámara, Montaña; Castenmiller, Jacqueline; De Henauw, Stefaan; Hirsch-Ernst, Karen Ildico; Jos, Ángeles; Mangelsdorf, Inge; McNulty, Breige; Naska, Androniki; Pentieva, Kristina; Siani, Alfonso; Thies, Frank; Matijević, Leonard; Martinez, Silvia Valtueña; Maciuk, Alexandre

Autoría grupal: EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2025
Volumen: 23
Número: 2
Número de artículo: e9276
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus031-05-2025
wos001-06-2025
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2023

Journal Impact Factor (JIF): 3.30

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE66/173Q2T2D4

Año: 2023

Journal Citation Indicator (JCI): 0,590

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY83/173Q2T2D552,31

Año:

2023

CiteScore:

5,200

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Animal Science and Zoology52/490Q1T1D2
Veterinary (miscellaneous)6/35Q1T1D2
Plant Science108/516Q1T1D3
Parasitology22/79Q2T1D3
Food Science126/389Q2T1D4
Microbiology98/182Q3T2D6

SJR año:

2023

Factor de Impacto:

0,889

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Animal Science and Zoology37/492Q1T1D1
Veterinary (miscellaneous)11/223Q1T1D1
Food Science55/391Q1T1D2
Plant Science80/528Q1T1D2
Parasitology17/75Q1T1D3
Microbiology61/178Q2T2D4
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
Working Group on substances other than vitamins and minerals-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor
1Turck, Dominique
2Bohn, Torsten
3Cámara, Montaña
4Castenmiller, Jacqueline
5De Henauw, Stefaan
6Hirsch-Ernst, Karen Ildico
7Jos, Ángeles
8Mangelsdorf, Inge
9McNulty, Breige
10Naska, Androniki
11Pentieva, Kristina
12Siani, Alfonso
13Thies, Frank
14Matijević, Leonard
15Martinez, Silvia Valtueña
16Maciuk, Alexandre
# Autoría grupal
1EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA