Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Phenolic compounds naturally present in olive oil and lowering of blood LDL-cholesterol and systolic blood pressure, therefore reducing the risk of coronary heart disease: Evaluation of a health claim pursuant to Article 14 of Regulation (EC) No 1924/2006

Turck, D; Bohn, T; Cámara, M; Castenmiller, J; de Henauw, S; Hirsch-Ernst, KI; Jos, A; Maciuk, A; Mangelsdorf, I; McNulty, B; Naska, A; Pentieva, K; Thies, F; Drenjancevic, I; Craciun, I; Fiolet, T; Siani, A

Autoría grupal: EFSA Panel Nutr Novel Foods Food Allergens NDA

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2025
Volumen: 23
Número: 5
Número de artículo: e9470
Acceso abierto: Vía dorada
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus019-07-2025
wos020-07-2025
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2024

Journal Impact Factor (JIF): 3.30

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE76/181Q2T2D5

Año: 2024

Journal Citation Indicator (JCI): 0,650

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY79/181Q2T2D556,63

Año:

2024

CiteScore:

5,900

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Animal Science and Zoology37/509Q1T1D1
Veterinary (miscellaneous)3/42Q1T1D1
Plant Science97/534Q1T1D2
Parasitology17/82Q1T1D3
Food Science114/404Q2T1D3
Microbiology80/188Q2T2D5

SJR año:

2024

Factor de Impacto:

1,111

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Animal Science and Zoology18/520Q1T1D1
Veterinary (miscellaneous)7/237Q1T1D1
Food Science50/413Q1T1D2
Parasitology9/80Q1T1D2
Plant Science58/558Q1T1D2
Microbiology48/185Q2T1D3
No existen datos para la revista de esta publicación.
No exiten datos para esta publicación
# Autor
1Turck, D
2Bohn, T
3Cámara, M
4Castenmiller, J
5de Henauw, S
6Hirsch-Ernst, KI
7Jos, A
8Maciuk, A
9Mangelsdorf, I
10McNulty, B
11Naska, A
12Pentieva, K
13Thies, F
14Drenjancevic, I
15Craciun, I
16Fiolet, T
17Siani, A
# Autoría grupal
18EFSA Panel Nutr Novel Foods Food Allergens NDA