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Influence of olive ripeness on the concentration of green aroma compounds in virgin olive oil

Morales-, Maria Teresa; Aparicio-, Ramón; Calvente-Pacheco, Juan Jose

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1996
Volumen: 11
Número: 3
Páginas: 171 - 178
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus7321-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2000

Journal Impact Factor (JIF): 0.8380

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE35/95Q2T2D4
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE24/55Q2T2D5

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 0,630

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, APPLIED30/73Q2T2D559,59
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY73/157Q2T2D553,82

Año:

2011

CiteScore:

2,800

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science42/213Q1T1D2
General Chemistry93/351Q2T1D3

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

1,102

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science6/142Q1T1D1
Chemistry (miscellaneous)35/318Q1T1D2
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# Autor Afiliación
1Morales-, Maria TeresaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Aparicio-, RamónCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Calvente-Pacheco, Juan JoseUniversidad de Sevilla (Spain)