Año: 2017
Journal Impact Factor (JIF): 3.9770
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 10/133 | Q1 | T1 | D1 |
TOXICOLOGY | SCIE | 15/94 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,390
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 15/157 | Q1 | T1 | D1 | 90,76 |
TOXICOLOGY | 10/96 | Q1 | T1 | D1 | 90,10 |
Año:
2017
CiteScore:
6,900
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 13/269 | Q1 | T1 | D1 |
Toxicology | 11/113 | Q1 | T1 | D1 |
SJR año:
2017
Factor de Impacto:
1,144
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 31/318 | Q1 | T1 | D1 |
Medicine (miscellaneous) | 469/2797 | Q1 | T1 | D2 |
Toxicology | 25/129 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | AGL2016-77610R |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness (MINECO/FEDER, UE) | AGL2015-64558-R |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Universidad de Sevilla (Spain) | |
2 | Saladino, Federica | University of Valencia (Spain) |
3 | Font, Guillermina | University of Valencia (Spain) |
4 | Jos, Ángeles | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Cameán, Ana M. | Universidad de Sevilla (Spain) |
6 | Meca, Giuseppe | University of Valencia (Spain) |