Año: 2015
Journal Impact Factor (JIF): 2.8570
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY | SCIE | 3/57 | Q1 | T1 | D1 |
CHEMISTRY, APPLIED | SCIE | 14/72 | Q1 | T1 | D2 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 20/125 | Q1 | T1 | D2 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,470
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY | 4/71 | Q1 | T1 | D1 | 95,07 |
CHEMISTRY, APPLIED | 6/73 | Q1 | T1 | D1 | 92,47 |
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 14/157 | Q1 | T1 | D1 | 91,40 |
Año:
2015
CiteScore:
5,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
General Agricultural and Biological Sciences | 17/163 | Q1 | T1 | D2 |
General Chemistry | 52/376 | Q1 | T1 | D2 |
General Medicine | 730/3276 | Q1 | T1 | D3 |
SJR año:
2015
Factor de Impacto:
1,224
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous) | 28/259 | Q1 | T1 | D2 |
Chemistry (miscellaneous) | 55/437 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
"Ramon y Cajal" program | RYC-2012-10456 |
ESF | - |
European Social Fund (ESF) | AGL2013-48291-R |
Spanish Ministry of Economy and Competitiveness | - |
Spanish National Research Council (CSIC) program | JAE-Pre104 |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Rubio-Senent, Fátima | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
2 | Martos, Sergio | Universidad de Sevilla (Spain) |
3 | García, Aránzazu | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
4 | Fernández-Bolaños, José G. | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Rodríguez-Gutiérrez, Guillermo | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
6 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |