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Stability, antioxidant activity and phenolic composition of commercial and reverse osmosis obtained dealcoholised wines

Bogianchini, M.; Cerezo, Ana B.; Gomis, A.; López, F.; García-Parrilla, M. C. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2011
Volumen: 44
Número: 6
Páginas: 1369 - 1375
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2621-12-2024
wos2221-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2011

Journal Impact Factor (JIF): 2.5450

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE18/128Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,350

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY17/157Q1T1D289,49

Año:

2011

CiteScore:

4,600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science15/213Q1T1D1

SJR año:

2011

Factor de Impacto:

1,455

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science16/232Q1T1D1
Food Science16/256Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Spanish Ministry of Science and InnovationAGL 2007-64622
University of Milan-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Bogianchini, M.Universidad de Sevilla (Spain)
2Cerezo, Ana B.Universidad de Sevilla (Spain)
3Gomis, A.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
4López, F.Universitat Rovira i Virgili (Spain)
5García-Parrilla, M. C. Universidad de Sevilla (Spain)