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Effects of gluconic and alcoholic fermentation on anthocyanin composition and antioxidant activity of beverages made from strawberry

Hornedo-Ortega, Ruth; Krisa, Stéphanie; Carmen García-Parrilla, M. ; Richard, Tristan

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2016
Volumen: 69
Páginas: 382 - 389
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus2017-02-2024
wos1717-02-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2016

Journal Impact Factor (JIF): 2,329

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE32/130Q1T1D3

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,350

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY17/157Q1T1D289,49

Año:

2016

CiteScore:

4,600

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science27/260Q1T1D2

SJR año:

2016

Factor de Impacto:

1,352

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science23/273Q1T1D1
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Agencia Código de Proyecto
Institute of Vine and Wine Sciences (ISVV, University of Bordeaux)-
Spanish GovernmentMICINN AGL2010-22152-01
University of Seville-
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Hornedo-Ortega, RuthUniversidad de Sevilla (Spain)
2Krisa, StéphanieUniversité de Bordeaux (France)
3Carmen García-Parrilla, M. Universidad de Sevilla (Spain)
4Richard, TristanUniversité de Bordeaux (France)