Ver Publicación - Prisma - Unidad de Bibliometría

Characterization and quantification of 4-methylsterols and 4,4-dimethylsterols from Iberian pig subcutaneous fat by gas chromatography-mass spectrometry and gas chromatography-flame ionization detector and their use to authenticate the fattening systems

Jurado, J. M.; Jiménez-Lirola, A.; Narváez-Rivas, M.; Gallardo, E.; Pablos, F.; León-Camacho, M. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2013
Volumen: 106
Páginas: 14 - 19
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus829-10-2024
wos529-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2013

Journal Impact Factor (JIF): 3.5110

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
CHEMISTRY, ANALYTICALSCIE12/76Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,410

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
CHEMISTRY, ANALYTICAL11/93Q1T1D288,71

Año:

2013

CiteScore:

6,100

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Chemistry40/366Q1T1D2
General Medicine592/3233Q1T1D2

SJR año:

2018

Factor de Impacto:

1,152

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Analytical Chemistry16/127Q1T1D2
Spectroscopy11/75Q1T1D2
Biochemistry127/471Q2T1D3
No existen datos para la revista de esta publicación.
Agencia Código de Proyecto
-P08-AGR-03498; P09-AGR-04789
Nota: los datos sobre financiación provienen de la WOS
# Autor Afiliación
1Jurado, J. M.Universidad de Sevilla (Spain)
2Jiménez-Lirola, A.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Narváez-Rivas, M.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
4Gallardo, E.CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
5Pablos, F.Universidad de Sevilla (Spain)
6León-Camacho, M. CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)