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Changes in the volatile composition of virgin olive oil during oxidation: Flavors and off-flavors

Morales, MT; Rios, JJ; Aparicio, R

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 1997
Volumen: 45
Número: 7
Páginas: 2666 - 2673
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus34821-12-2024
wos32821-12-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 1997

Journal Impact Factor (JIF): 1.5020

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
AGRICULTURESCIE3/112Q1T1D1
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE5/87Q1T1D1
CHEMISTRY, APPLIEDSCIE6/44Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,470

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
AGRICULTURE, MULTIDISCIPLINARY4/71Q1T1D195,07
CHEMISTRY, APPLIED6/73Q1T1D192,47
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY14/157Q1T1D191,40

Año:

2011

CiteScore:

4,700

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
General Agricultural and Biological Sciences17/142Q1T1D2
General Chemistry46/351Q1T1D2
General Medicine771/3161Q1T1D3

SJR año:

1999

Factor de Impacto:

0,843

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Agricultural and Biological Sciences (miscellaneous)21/151Q1T1D2
Chemistry (miscellaneous)65/318Q1T1D3
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# Autor Afiliación
1Morales, MTCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Rios, JJCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3Aparicio, RCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)