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Chemical changes of thermoxidized virgin olive oil determined by excitation-emission fluorescence spectroscopy (EEFS)

Tena, Noelia; Aparicio, Ramón; García-González, Diego L. 

Tipo: Artículo
Año de Publicación: 2012
Volumen: 45
Número: 1
Páginas: 103 - 108
Fuente Nº Citas Fecha Actualización
scopus4329-10-2024
wos3929-10-2024
Dimensions
PlumX
Altmetric

Año: 2012

Journal Impact Factor (JIF): 3.0050

CategoríaEdiciónPosiciónCuartilTercilDecil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGYSCIE13/124Q1T1D2

Año: 2017

Journal Citation Indicator (JCI): 1,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecilPercentil
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY20/157Q1T1D287,58

Año:

2012

CiteScore:

4,300

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science20/223Q1T1D1

SJR año:

2012

Factor de Impacto:

1,563

CategoríaPosiciónCuartilTercilDecil
Food Science14/273Q1T1D1
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# Autor Afiliación
1Tena, NoeliaCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
2Aparicio, RamónCSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)
3García-González, Diego L. CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain)