Año: 2017
Journal Impact Factor (JIF): 5.1510
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 5/133 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2017
Journal Citation Indicator (JCI): 1,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 6/157 | Q1 | T1 | D1 | 96,50 |
Año:
2017
CiteScore:
7,800
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 8/269 | Q1 | T1 | D1 |
Biotechnology | 27/261 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2017
Factor de Impacto:
1,666
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 10/318 | Q1 | T1 | D1 |
Biotechnology | 32/298 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
Spanish Government (CICYT, Ministry of Economy and Competitiveness) | AGL2013-42757-R |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Ríos, José J. | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
2 | Xavier, Ana Augusta Odorissi | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
3 | Díaz-Salido, Elena | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
4 | Arenilla-Vélez, Isabel | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
5 | Jarén-Galán, Manuel | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
6 | Garrido-Fernández, Juan | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |
7 | Aguayo-Maldonado, Josefa | Hospital Universitario Virgen del Rocío (Spain) |
8 | CSIC - Instituto de la Grasa (IG) (Spain) |