Año: 2019
Journal Impact Factor (JIF): 5.3090
Categoría | Edición | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | SCIE | 8/139 | Q1 | T1 | D1 |
Año: 2019
Journal Citation Indicator (JCI): 1,590
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil | Percentil |
---|---|---|---|---|---|
FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | 8/162 | Q1 | T1 | D1 | 95,37 |
Año:
2019
CiteScore:
8,600
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 11/299 | Q1 | T1 | D1 |
Biotechnology | 29/275 | Q1 | T1 | D2 |
SJR año:
2019
Factor de Impacto:
1,421
Categoría | Posición | Cuartil | Tercil | Decil |
---|---|---|---|---|
Food Science | 20/377 | Q1 | T1 | D1 |
Biotechnology | 40/330 | Q1 | T1 | D2 |
Agencia | Código de Proyecto |
---|---|
"V Own Research Plan" from the University of Seville (Spain) | - |
Charite-Universitatsmedizin Berlin | - |
Charite-Universitatsmedizin Berlin, Germany | - |
Deutsche Forschungsgemeinschaft | WO-541/13-1 |
Postgraduate National Program of FPU fellowship | - |
Spanish Ministerio de Economia y Competitividad | AGL 2011-26949 |
Spanish Ministerio de Educacion, Cultura y Deporte | - |
# | Autor | Afiliación |
---|---|---|
1 | Aparicio-Soto, Marina | Universidad de Sevilla; Charité – Universitätsmedizin Berlin (Spain) |
2 | Redhu, Davender | Charité – Universitätsmedizin Berlin (Germany) |
3 | Sánchez-Hidalgo, Marina | Universidad de Sevilla (Spain) |
4 | Fernández-Bolaños, José G. | Universidad de Sevilla (Spain) |
5 | Alarcón-de-la-Lastra, Catalina | Universidad de Sevilla (Spain) |
6 | Worm, Margitta | Charité – Universitätsmedizin Berlin (Germany) |
7 | Charité – Universitätsmedizin Berlin (Germany) |